Om Snabslanten

Er du mellem 13 og 30 år og bosat i Københavns Kommune, så er Snabslanten måske stedet for dig og dit projekt.

Hvem er vi egentligt? 

Snabslanten er Københavns Kommunes kulturpulje for unge. Puljen bakker op om den selvetablerede ungekultur i form af kulturelle aktiviteter, arrangementer og projekter, der er forankret i Københavns Kommune. Snabslanten støtter fortrinsvis unge nybegyndere og amatørprojekter med små budgetter på maks. 30.000 kr.
Nedenfor har vi listet vigtige facts om Snabslanten:

  • Snabslanten er Københavns Kommunes ungekulturpulje til små “her-og-nu” projekter, hvor man kan søge op til 10.000 kr.
  • Behandlingstiden er kun 14 dage, så du hurtigt kan komme fra ide til handling. Der er begrænsede krav til afrapportering efter endt projekt, og vi hjælper dig hele vejen.
  • Snabslanten modtager omkring 400 ansøgninger hvert år, hvor ca. en tredje del får bevilliget støtte.
  • Snabslanten har eksisteret siden 2008 og er blevet til med udgangspunkt i unges egne ønsker om let, at kunne udvikle og gennemføre kulturprojekter i København.
  • Navnet ‘Snabslanten’ er en hyldest til en pulje under Sveriges ungdomsforbund kaldet "Snabba Slanten", som vi har hentet vores inspiration fra. Snabslanten betyder således “hurtige penge” på svensk og har meget lidt med snaps at gøre...
  • Snabslantens organisation består af en administration og et frivilligt bevillingsudvalg bestående af 10-16 unge, med indblik i og interesse for den Københavnske kulturscene.

Vil du i kontakt med os?

Hvis du ikke har fundet svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på vores mail snabslanten@kk.dk