Bevillingsudvalget

Alle ansøgninger til Snabslanten bliver bedømt af et frivilligt bevillingsudvalg bestående af 8-12 unge, med indblik i og interesse for den Københavnske kulturscene. Måske du kunne tænke dig at sidde i bevillingsudvalget?

Bevillingsudvalget består af 8-12 unge kulturentusiaster med hver deres interesser og erfaringer inden for kunst- og kulturscenen. Det er dem, der behandler og bedømmer alle ansøgninger, som kommer til Snabslanten. De bidrager også til puljens udvikling og fremtidige potentialer, med viden og erfaring om kulturskaberi. At bevillingsudvalget består af unge, er med til at nedbryde en potentiel frygt for førstegangsansøgere; For dem der vurderer ansøgningerne, er nemlig ligesindede kulturinteresserede unge mennesker, der brænder for Københavns alternative ungdomskultur - præcis som de mange unge kulturspirer der søger puljen.

Kunne du tænke dig sidde i Snabslantens bevillingsudvalg?

Snabslantens bevillingsudvalg søger løbende nye medlemmer, så du må endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte os angående dette. Det kræver ikke en særlig uddannelsesmæssig baggrund, men en stor interesse for Københavns kulturelle vækstlag, er et must. Du er måske storforbruger af kultur eller blot nysgerrig efter, hvordan tingene foregår på den anden side af bordet, når kommer til puljeansøgninger. Vi lægger stor vægt på et mangfoldigt bevillingsudvalg, så vi sikrer kvalificerede vurderinger af alle de genrespecifikke projekter, som vi modtager. Det er ikke altid let, så derfor rekrutterer vi løbende og er altid åben for nye frivillige.

Lyder det som noget for dig, eller er du blot interesseret i at høre nærmere? Send os en mail på snabslanten@kk.dk hvori du skriver lidt om dig selv, samt din motivation for at være frivillig hos Snabslanten.