Reflexión Musikvideo

Projektet fik tildelt 7000 kr. i støtte.

Via promovering og lancering af musikvideo til protestsangen ”Reflexión” ønsker projektet, gennem musik og visuel kunst, at imødekomme de danske unge og oplyse dem om, hvordan en stærk folkelig ungdomsbevægelse kan have indflydelse helt op på øverste politiske niveau.

I forbindelse med det colombianske præsidentvalg d. 29. maj 2022 ønsker gruppen at lancere en musikvideo til protestsangen ”Reflexión”, der er skabt i solidaritet med den folkelige ungdomsbevægelse for fred og demokrati i Colombia. Ved at bruge Colombias ungdomsbevægelse som eksempel, og ved at gøre opmærksom på de ændringer, som de colombianske unge har formået at skabe på toppolitisk niveau, er målet med videoen at vise danske unge, at politisk engagement betaler sig.

Cristina er aktivist i flere danske og dansk-colombianske grupper og NGOer, der laver solidaritetsarbejde i Colombia og Danmark. Det har åbnet hendes øjne for, hvor stærk en ungdomsbevægelse der er i landet, og hvor gode de har været til at organisere sig på trods af tidligere politisk erfaring eller engagement. Med musikvideoen til sin sang og promoveringsfasen op til premieren håber Cristina at give de danske unge et indblik i, hvad der sker i Colombia lige nu, og vise dem, hvad en stærk politisk ungdomsbevægelse er i stand til at udrette.