5 gode råd til din ansøgning

Vi modtager i gennemsnit én ansøgning om dagen, så vi er efterhånden blevet skarpe til at spotte, hvad der skal til for at lave en god ansøgning. Vi har samlet udvalgets 5 gode råd til dig, der ønsker at søge om projektstøtte til Snabslanten.

1. Læs retningslinjerne før du søger

Snabslanten er en pulje med et bestemt fokus: frivillighed, alternativ ungdomskultur og København. Har du undersøgt, om Snabslanten er den rigtige pulje for dig at søge? https://snabslanten.kk.dk/retningslinjer

2. Begrund din målgruppe

Gør dig klar, hvilken målgruppe dit projekt har værdi for. Sørg for der er sammenhæng mellem din intention med projektet og de behov målgruppen nu engang må have.

3. Hvad får andre ud af dit projekt?

Beskriv på hvilken måde dit projekt har særlig relevans; hvorfor er det aktuelt og hvad kan andre få ud af dit projekt?

4. Check dit budget

Er dit budget realistisk? Stemmer det overens med Snabslantens retningslinjer? Husk at angive alle indtægter og udgifter? Du skal altid redegøre for budgettets bestanddele, så udvalget føler sig overbevist om budgettets udfærdigelse.

5. Kend din modtager - "Det er ikke bare os, der læser din ansøgning"

Snabslantens bevillingsudvalg består af ca. 8-12 unge mennesker, der selv har en baggrund og interesse i Københavns alternative ungdomskultur. Du behøver derfor ikke pynte unødigt på dit CV eller bruge synonymordbogen for at intellektualisere din ansøgning